All2MP3

All2MP3 2.0840

Converteer audio eenvoudig naar het mp3-formaat

Met het gratis All2Mp3 converteer je verscheidene types audiobestanden naar het mp3-formaat. De lichte applicatie maakt het je zo ontzettend makkelijk om muziek klaar te stomen voor je mp3-speler. Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Sleur-en-pleur
 • Converteert snel en betrouwbaar
 • Ondersteunt belangrijke audio-formaten
 • Duidelijk menu

TEGEN

 • Converteert geen m4a-bestanden
Meer

Excellent
9

Met het gratis All2Mp3 converteer je verscheidene types audiobestanden naar het mp3-formaat. De lichte applicatie maakt het je zo ontzettend makkelijk om muziek klaar te stomen voor je mp3-speler.

Slepen en plaatsen

Bestanden die je wil omzetten, sleep je het kleine menuutje in. Het flexibele All2Mp3 converteert zo nodig verschillende bestandstypes tegelijk. Ondersteunde formaten zijn onder andere flac, ogg, wav en wma. Voordat je op "Convert" drukt om de actie te beginnen, stel je de kwaliteit in van "Less" tot "Super", oftewel van minder tot... super.

Snel converteren

All2Mp3 produceert in sneltempo mp3-tjes van hoogstaande kwaliteit. Het menu is zeer overzichtelijk en to-the-point. Het enige minpunt is dat het programma m4a-bestanden niet aankan. Liedjes uit iTunes, of van je iPod/iPhone converteer je dus niet met All2Mp3. Maar daarvoor hebben we iSquint

Conclusie

Beluister of bewerk je wel eens audiobestanden van een iets exotischer formaat dan mp3? Met All2Mp3 zet je ze alsnog om. De applicatie is eenvoudig in gebruik, rap en helemaal kosteloos.

All2MP3 ondersteunt de volgende formaten

MPC, APE, WV, FLAC, OGG, WMA, AIFF, WAV
All2MP3

Download

All2MP3 2.0840

Beoordelingen about All2MP3

 • "Zag er zo leuk uit, nu nog een versie die inderdaad werkt!"

  Maar helaas worden FLAC files geconverteerd naar MP3 files met 0 bytes, wat de applicatie dus gewoon onbruikbaar maak...   Meer.

 • MacHennery

  door MacHennery

  "TOP-hulp bij audio-conversie staakt"

  Tot voor kort was All2MP3 een probleemloze, trouwe en betrouwbare hulp bij audio-conversie, maar hij weigert nu ineen...   Meer.